"Златната Пери"

Някой ще каже, че се хваля. Да, така е. :)
Смятам го за още един успех в кариерата си като фотограф, която се опитвам да създам. Бях любезно поканена от преподователя си по фотография, филмовия режисьор Шахира Таджжедин и директора, известния оператор и режисьор, Гусейн Мехтиев от филмовото студио "Азербайджанфилм", да направя фото сесия на създаването на наградата "Златната Пери". За мен бе чест и страхотно преживяване да се докосна до работата на скулптора Микаел Рафаилов. Да видиш на живо, как се създава наградата е нещо невероятно. Талантливите му ръце създават "Златните Пери" всяка година. Тази година ще бъдат раздадени над 20 награди: за най-добър филм, за най-добра мъжка роля, за най-добра женска роля и т.н. и т.н.
Колажа на официалната страница на Гилдията на Творците на азербайджанското кино, създаден от моите фотографии.


Няколко работни кадъра...
Микаел Рафаилов

 




 



"Златната Пери"








Следвай мечтите си, приятелю...:)

Коментари

  1. Поздравления, Аля!
    Пожелавам ти попътен вятър в посоката в която си поела и нека успехите и признанията не спират да валят!
    Относно скромността мога само да кажа до какъв извод съм стигнала аз самата, позован на опит и наблюдения - обратното на това, на което ни учеха прекалената скромност само вреди. Но както във всичко и в този случай е добре човек да уцели златната среда - да умее да се показва в най-добрата светлина, да остави другите да го изтъкват и от време на време да "споделя" публично успехите си, да покаже доволство и да вдъхнови останалите. Няма смисъл да се стои в ъгъла и в сянка, ако не е наложително. :)
    Прегръщам те силно, мила! Хайде идвай! :*

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Цял живот са ме учили да съм скромна, прекалено много да не изпъквам и т.н. и т.п. Смятам, че човек трябва да споделя успехите си с приятели. Както ти вече каза:Да вдъхнови останалите.Всяка една изява и успех, те карат да продължиш да опитваш все по-смели неща. Дава кураж. Исках да споделя този проект с вас, с моите приятели.
      уф..идвам..още малко остана...:)))) Живот и здраве :)

      Изтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации