tag:blogger.com,1999:blog-4673802080456676819.post2990759058987397197..comments2023-07-30T16:15:55.334+04:00Comments on Кулинарни Пътешествия и още нещо...:): Мариновано американско пилеAurelia Nasirovahttp://www.blogger.com/profile/06481415412266451381noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-4673802080456676819.post-12649280694958286012016-08-26T22:09:17.843+04:002016-08-26T22:09:17.843+04:00Ти си все признат майстор! Твоите рецепти са невер...Ти си все признат майстор! Твоите рецепти са невероятни и неповторими и много оригинални. Страшно се радвам, че имахме възможността да се видим и на живо, и да се запознаем.:)<br />И аз забравям и допълвам и преправям.<br />Ама когато крадат едно към едно...ама айде...<br />Aurelia Nasirovahttps://www.blogger.com/profile/06481415412266451381noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4673802080456676819.post-37042262936302890622016-08-26T22:06:30.902+04:002016-08-26T22:06:30.902+04:00:))))))))))))) Благодаря, Миленче!
Прегръдки милич...:))))))))))))) Благодаря, Миленче!<br />Прегръдки миличка!Aurelia Nasirovahttps://www.blogger.com/profile/06481415412266451381noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4673802080456676819.post-84184377836839837172016-08-26T22:01:36.259+04:002016-08-26T22:01:36.259+04:00Взе, че ме чу и се появи, а:)
Обещавам да те тормо...Взе, че ме чу и се появи, а:)<br />Обещавам да те тормозя, като зачезнеш!<br />Хм, много им здраве на Хамериканците, ама и ние си приготвяме таквоз пиле, плюс, минус някоя съставка, според зависи от настроението, вкуса или наличнота:)) Но няма да откажа и този точно вариант, даже ми се струва, че съм го улучвала. Понякога слагам въпросните продукти при пилето, плюс морков и в гювеча - става фантастично задушено, с аромат на дафин и чесън...<br />Колкото до:) втория въпрос - напълно съм съгласна с написаното от Ирма!<br />Само ще допълня - за какви точки тук иде реч, нали всички се забавляваме, поддържайки тези блогове и го правим за свое удоволствие най-вече...Ей за тома не обичам там разните му класации и тем подобни дивотии...Това е ХОБИ, какви състезания...какви точки...<br />Съгласна съм и с теб - аз също гледам да не си позволявам, дори само идеята да съм взела от някъде - да напиша, но това нещо се нарича морал, някои са се взели много на сериозно, все едно от тях започва и свършва кулинарния свят и не считат за нужно да вписват друг източник(особено пък от чуждите сайтове как се крадат идеиииии)...жалка работа, ама ... шарен свят! Не си струва да се ядосваш, рано или късно некоректните хора сами попадат в капана си, славата и удовлетворението не са едно и също нещо, уви! Едното се постига нечестно, но другото - не!<br />Прегръщам те, другарче мило!<br /><br /><br />veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4673802080456676819.post-23706337401583459752016-08-26T12:33:27.908+04:002016-08-26T12:33:27.908+04:00и аз така си помислих- за повече звучност....
па з...и аз така си помислих- за повече звучност....<br />па за източниците-съгласен съм и уж държа да се посочват, ама кат` самият аз понякога не знам откъде е ... Чел съм го, видял съм го - в главата ми е останало нещо, нещо друго съм допълнил, как да кажа от къде е? Па и честно да се призная досега май не съм готвил по рецепта - ей така да е написано някъде и да правя същото. То моите си неща не мога да повторя, та камо ли нещо друго. Приятен уикенд!Батето Мhttps://www.blogger.com/profile/14739864987716308308noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4673802080456676819.post-38177640141264046542016-08-26T10:28:11.289+04:002016-08-26T10:28:11.289+04:00Муцка..,муцка е това пиленце :) !Имам една приятел...Муцка..,муцка е това пиленце :) !Имам една приятелка,която ползва "муцка"като най-голямата похвала за вкусно ястие :)!Поздрави,Аля!Milena Poptolevahttps://www.blogger.com/profile/18266635413388785475noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4673802080456676819.post-70035060916894167692016-08-26T09:12:47.323+04:002016-08-26T09:12:47.323+04:00Ирма, :)))))))))))))))))))))))))Ирма, :)))))))))))))))))))))))))Aurelia Nasirovahttps://www.blogger.com/profile/06481415412266451381noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4673802080456676819.post-91056360862176108532016-08-26T02:51:41.822+04:002016-08-26T02:51:41.822+04:00Трупат те, трупат черни точки. ;)
Утре отиваме на ...Трупат те, трупат черни точки. ;)<br />Утре отиваме на село и свекърва ми ще коли пилета, та ще взема да го тествам това твое "американче". Тази аджика нещо като нашата апетитка ли е? Изглежда доста апетитно.Irmahttps://www.blogger.com/profile/13432835081074381138noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4673802080456676819.post-38934568196359455072016-08-26T02:40:03.550+04:002016-08-26T02:40:03.550+04:00Защото май и те са го превели, но от "хамерик...Защото май и те са го превели, но от "хамерикански", Бате. ;)))Irmahttps://www.blogger.com/profile/13432835081074381138noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4673802080456676819.post-53214989613266938402016-08-25T22:13:05.683+04:002016-08-25T22:13:05.683+04:00Е па знам ли :)) Така го бяха кръстили...само прев...Е па знам ли :)) Така го бяха кръстили...само превеждам :)))))))))))))Aurelia Nasirovahttps://www.blogger.com/profile/06481415412266451381noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4673802080456676819.post-1335673579777983492016-08-25T22:12:20.454+04:002016-08-25T22:12:20.454+04:00Ако знаеш, Ирме как ухае. То туй пиле е вече истор...Ако знаеш, Ирме как ухае. То туй пиле е вече история.<br />А за втората част от въпроса: Ми то на някой им е вече навик да публикуват и да не споменават източника. Напоследък доста често срещано явление и то от хора, които твърдо бяха за това, непремено да се споменава източника. Но то си е за тяхна сметка. Да разбира се, че доста рецепти се повтарят и всеки приготвил ги допринася нещо от себе си. Ама пък да публикуваш нещо чуждо и да приемаш поздравления за нещо, което не си измислил...<br />Така се трупат точки :)))))))))))))))))))))))<br />Aurelia Nasirovahttps://www.blogger.com/profile/06481415412266451381noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4673802080456676819.post-80475300941037900592016-08-25T21:23:09.063+04:002016-08-25T21:23:09.063+04:00защо "ХАМЕРИКАНСКО"?защо "ХАМЕРИКАНСКО"?Батето Мhttps://www.blogger.com/profile/14739864987716308308noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4673802080456676819.post-35131219387023922412016-08-25T18:09:28.597+04:002016-08-25T18:09:28.597+04:00Хм, Интересно! Не друго, ами дафиновият лист - не ...Хм, Интересно! Не друго, ами дафиновият лист - не съм ползвала досега в марината за пиле, а за тези 24 часа добре ще се развие ароматът му, наред с другите. Ако не забравя, ще пробвам някой ден, щом казваш, че е вкусно. :) Благодаря за рецептата, Аля! <br />И не се коси - понякога приготвяме рецепта взета от някъде си, харесва ни и я повтаряме няколко пъти, докато решим да я споделим и хоп: изгубили сме източникът. В такива случаи да не го споменем е простено. А и погледнато от друга страна, всички готвим боб чорба и макар рецептите за нея да са поне 20, все някой ще повтори нечия, без дори да подозира. Лошото е, когато на някой блогър му стане навик или съвсем безочливо пробутва редовно чужди рецепти, в едно със снимките, за свои. И още по-лошо е, че подобни екземпляри взеха да се множат. Ама какво да се прави, то целия свят е тръгнал през просото, дето има една дума, та кой ти гледа чест и достойнство...<br />Хубава вечер от мен и още по-хубаво утре, мила! Прегръдки!Irmahttps://www.blogger.com/profile/13432835081074381138noreply@blogger.com